En online-kurs med Alberto Villoldo
översatt med svenska undertexter

Upptäck energimedicinens hemligheter och följ med på en resa tillsammans med den andliga världens ingenjörer – shamanerna.

Missa inte denna spännande möjlighet!!

Med hjälp av information klargör vi vilka sjukdomar vi har och varför vi är sjuka.

Visdom hjälper oss att bota dem.

Alberto Villodos online-kurs börjar den 24.01.2022!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Under denna kurs lär du dig:

Hur du uppfattar och rensar ditt ljusenergifält.

Hur du använder ditt medvetande utanför tid och rum.

Hur du förvandlar dina drömmar om livet, hälsan och världen till verklighet.

Detta specialpris är endast tillgängligt till 23.01.2022!

Erbjudande:

€199 istället för €499


…få obegränsad tillgång till materialet, både under och efter kursen!
Du kan även delbetala – 4 x 50€

Kursen består av 10 lektioner och vi släpper en ny lektion var tredje dag. Du kan ta del av dem när du vill efter att de släppts. Kursen innehåller även två livesamtal som vi spelar in för de som inte har möjlighet att vara med vid tillfället. När hela kursen är klar efter en månad har du livslång tillgång och kan gå tillbaka till materialet när du vill.

 

Upptäck och ta del av verklig visdom. Med hjälp av information lär du dig VAD något består av. Visdom visar dig sedan HUR du ska skapa något ur din information. Enligt shamanerna är det exempel inte information utan visdom som skapar regn.

I västvärlden tittar vi på allt genom ett mikroskop. Men tänk om vi fokuserar på fel detaljer i mikroskopet? Kanske tappar vi då greppet om den stora helheten?

Vår hälsa är en biprodukt av vår livsstil: Vår koppling till naturen, maten vi stoppar i oss, vårt umgänge med vår egen andlighet, förmågan att förlåta och våra grundläggande övertygelser.  

Ta del av detta erbjudande och boka din plats för bara

€199
istället för
€499

“Enligt shamanerna är världen endast verklig för att vi har drömt oss fram till dess existens.”

Alberto Villoldo

Andlighetens ingenjörer

Shamanerna började studera läkning för över 50 000 år sedan. Över årtusenden har de samlat på sig visdom och deras förståelse för världen och det medicinska sträcker sig långt utöver vår moderna medicinska vetenskap.

En shaman kan se dina anlag i det ljusenergifält som omger dig. Detta ljusenergifält är lagringsplats för alla delar av ditt liv - det är ditt eget mjukvaroprogram. I detta ljusenergifält kan vi läsa in hur vi lever, vilka sjukdomar som vi drabbas av och vad som i slutändan kan orsaka vår död.

Shamanerna har utvecklat tekniker med vilka de kan påverka detta ljusenergifält och därmed skriva om en persons unika historia.

10 lektioner som kan förändra ditt liv

Alla videolektioner i denna kurs är på engelska med svenska undertexter.

Shamanismens historia

I detta kapitel får du grunderna i shamanismen. Du lär dig om de fyra grundläggande krafterna i skapandet och hur vi kan göra upp med vår rädsla för döden.

Ljusenergifältet

Här lär du dig om det ljusenergifält som omger dig. Ditt eget fält kan antingen hålla dig frisk eller bidra till sjukdom. Du lär dig även hur du kan rensa ditt ljusenergifält och bygga din hälsa.

Själens betydelse

I detta kapitel lär vi oss om kopplingen mellan ljusenergifältet och hjärnan. Vi pratar om själens placering och hur vi kan ta hand om den på bästa sätt så att kopplingen till hjärnan inte störs.

Shamanismens chakran

Vi utforskar kroppens energisystem och betydelsen av chakran. Du lär dig hur du kan rensa ut blockeringar i dina egna chakran och hos människor i din närhet. 

Energimedicin

Energimedicinens viktiga teknik kallas belysningsprocessen. Den rensar ut de negativa energierna från ljusenergifältet och ersätter dem med ljus.

Negativa energier

Det är inte all upplevd energi som kommer från dig själv. I detta kapitel lär du dig hur du kan lösgöra dig själv från negativa energier och rensa bort dem ur ditt system.

Shamanernas skyddsritualer

Här lär du dig hur du på olika sätt kan skydda dig från negativ energi genom att väva in olika skyddsritualer i ditt ljusenergifält.

Anor och traditioner

För att upptäcka dina egna helande krafter kan du sätta dig själv i förbindelse med världssjälen. Genom att sätta dig själv i kontakt med våra urtida världsbeskyddare tar du ansvar för din egen existens i denna värld.

Livet efter detta

Lär dig mer om shamanens resa in i livet efter detta och upptäck att kroppens fysiska död inte är slutet på den andliga resan. Döden är porten till en annan värld där vi alla har uppstått ifrån från första början.

Att hjälpa någon som är döende

I det sista kapitlet utforskar vi shamanernas övertygelse om att födelsen och döden har samma betydelse. Här lär du dig om återskapande, förlåtelse och tillåtelse att dö.

Du har dessutom flera bonusar att se fram emot!

Utöver det material och innehåll som ingår i själva kursen så kommer du även att få tillgång till flera bonusinslag!

Detta specialpris är endast tillgängligt till 23.01.2022!

Erbjudande:

€199 istället för €499


…få obegränsad tillgång till materialet, både under och efter kursen!
Du kan även delbetala – 4 x 50€

Kursen består av 10 lektioner och vi släpper en ny lektion var tredje dag. Du kan ta del av dem när du vill efter att de släppts. Kursen innehåller även två livesamtal som vi spelar in för de som inte har möjlighet att vara med vid tillfället. När hela kursen är klar efter en månad har du livslång tillgång och kan gå tillbaka till materialet när du vill.

 

Alberto Villodos online-kurs börjar den 24.01.2022!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Secure your place in this course now and get to
your unique full package:

Content

Value

Included

Onlinekurs Alberto Villoldos onlinekurs i 10 delar. Med svenska undertexter
€499
Ljudbok Du kan ladda ner alla lektioner som ljudfiler. Lägg dem på din dator eller telefon och lyssna när du är på språng!
€59
Arbetsbok Du kan även ladda ner arbetsboken i pdf. Denna guidar dig genom kursens innehåll. Du kan repetera lektionerna genom sammanfattningarna och fördjupa förståelsen närhelst du vill.
€37
Två coachande livesamtal i grupp I kursen ingår två livesamtal i grupp över videolänk med en erfaren lärare från Villoldos nätverk The Four Winds Society. Här kan du få alla dina frågor kring kursen besvarade. Gruppsamtalen kommer att vara på engelska med svensk tolkning.
€100
Bonus - Öppna dig för det kosmiska flödet - Alberto Villoldo
€39
Bonus - Förenas med din sanna natur - Alberto Villoldo
€39
Bonus - Dokumentation: Inkaprofetiorna vid tidens slut
€39
Bonus - Belysning av chakran
€37
Bonus - Nå ditt flöde genom att dyka in i kvantfältet - Joe Dispenza
€25
Bonus - 6 steg till läkning - Intervju mellan Tracy Reid and Deepak Chopra
€25
Total Value
899€
Our regular price
499€
Special Price
199€

Ta del av detta erbjudande och köp kursen för endast

199€
istället för
€499

Vi börjar tillsammans den 24.01.2022!

För att få mest möjligt ut av kursen så är det viktigt att få stöd och sällskap på resan. Därför kommer vi att starta och avsluta denna kurs tillsammans i en sluten grupp. När du väl har loggat in dig på kursen så kan du titta på första lektionen måndagen den 24 januari. Vi släpper sedan de 10 lektionerna i ett särskilt intervall som gör det möjligt för dig att ta del av kursen tillsammans med dina kurskamrater. På så sätt kan vi alla ta del av denna kunskap och växa tillsammans! 

Kurspaket Alberto Villoldo
Kombipaket – Lägg till kursen “Mod att drömma” med 10 % extra rabatt

14 dagars pengarna tillbaka-garanti!

Är du nyfiken men inte säker på om kursen är rätt för dig? Nu kan du testa den och få pengarna tillbaka om du inte känner att kursen passar dig eller du av olika orsaker inte är nöjd. Om du återkopplar till oss via mejl inom 14 dagar efter det att du har köpt kursen så får du full återbetalning! 

Kan du inte betala allt direkt? Välj delbetalning

Du får åtkomst till kursen direkt och betalar sedan i fyra mindre delbetalningar.

Det ska inte handla om pengarna

Det är mycket viktigt för oss att våra kurser når så många människor som möjligt.

Inte bara människor som har råd att lägga ut pengarna utan också de som verkligen vill och behöver kursen men trots det har svårt att avvara de summor som kursen kostar. Därför tilldelar vi regelbundet rabatter och bidrag.

Om du befinner dig i en sådan situation så är du välkommen att skicka in en ansökan via denna länk. Berätta kort om sig själv och vad du har möjlighet att betala i nuläget så hittar vi en lösning.

 Alberto Villoldo

Innan Alberto Villoldo började sin resa studerade han den mänskliga hjärnan vid universitetet i San Fransisco. Han forskade på hur vi kan hålla sinnet, hjärnan och kroppen sund och hur sjukdomar uppstår. Det är en sak att ha kunskap om vad som orsakar olika psykosomatiska sjukdomar, men hur kan vi läka huvud, kropp och själ?

Funderingarna drev honom till att börja söka alternativa svar på dessa frågor. Och hans ögon öppnades för perspektiv på tid och rum som skiljer sig från de som vi i västvärlden är uppvuxna med. Alberto Villoldo började forska på kulturella skillnader i perceptionen av tid och rum.

Han lämnade sitt laboratorium, packade sina väskor och reste till djungeln i Amazonas. Under resans gång träffade han många shamaner i Amazonas, Anderna - i Afrika, Indonesien och Brasilien. Han träffade människor som kan läka kroppen med enkla medel som örter och med hjälp av andens kraft.

Han studerade shamanernas arbete, först som antropolog och senare som lärling hos shamanerna.