Välkommen till Younity Swedens affiliateprogram

Tjäna 30% för varje såld produkt!

Så fungerar det

Registrera dig här på Elopage
elopage.com

Skapa din unika promotionlänk genom att byta ut “ ELOPAGEID ” med ditt personliga ID på följande länk:
elopage.com

Berätta för oss att du har ansökt på sweden@younity.one
så att vi kan bekräfta dig som affiliate och skicka dig relevant information och material. Så fort du har fått mejl från oss med alla detaljer kan du börja marknadsföra. 

Alternativ 1: Om du redan har ett konto på Elopage.com
 1. OM du redan har ett konto hos Elopage så kan du använda ditt Elopage-id i följande länk: https://elopage.com/s/younity-sweden/energimedicin-shmananens-makalosa-verktygslada-alberto-villoldo-sweden/payment?pid=ELOPAGEID&prid=4217
 2. byt ut texten “ ELOPAGEID ” med ditt eget Elopage partner ID.
  Innan du börjar marknadsföra måste du först registrera dig till programmet: REGISTRERA DIG HÄR SOM PARTNER
 3. Mejla oss på sweden@younity.one och berätta att du registrerat dig så skickar vi material till dig. 
 4. Efter att du har fått bekräftelse från oss så kan du börja marknadsföra vår masterclass som startar den 25.08.2020
Alternativ 2: Om du ännu inte har ett konto på Elopage.com
 • Skapa ett GRATIS Elopagekonto. För att skapa ett Elopagekonto kan du registrera dig via denna sida
 • Klicka på den gula knappen ”Sign up as a publisher”.
 • När du väl har fyllt i ditt ansökningsformulär får du ditt Elopage ID som du behöver när du marknadsför olika produkter som affiliate. Du hittar ditt ID i vänstermenyn under knappen ”Overview”. Längst upp på sidan under rubriken Publisher account.
 • Innan du kan börja marknadsföra produkten så måste du registrera dig som affiliate partner i vårt program. Det gör du här. 
 • Under menyn Marketing tools väljer du programmet ”Affiliate Program – Energimedicin – Shmananens Makalösa Verktygslåda – Alberto Villoldo (2020)”. Välj “Product link”. Nu kan du kopiera länken och använda den i din marknadsföring.
 • Meddela oss på sweden@younity.one att du har registrerat dig som affiliate så skickar vi en bekräftelse samt marknadsföringsmaterial till dig. 

Viktig information!

 • Din personliga promotionlänk som du skapar i Elopage måste läggas till i allt marknadsföringsmaterial som du lägger ut (mejl samt alla inlägg som du gör via sociala medier)
 • Din länk sparas i cookies i 60 dagar.
 • Så tar du emot din provision: Din provision blir automatiskt överförd till ditt Elopagekonto i realtid, så du kan spåra varje försäljning. Utbetalningsdatum för provisionen varierar beroende på när kursdeltagarna har köpt kursen och när deras rätt till återbetalning löper ut. 
 • Du får information om provisionen via ditt Elopagekonto så fort ett första köp har gjorts via din promotionlänk. Det kan därför ta lite tid innan något visas på ditt konto. 
 • Försäljningen av kursen avslutas den 6 september. Fram tills dess kan du marknadsföra kursen så brett så möjligt både vad gäller kanaler och tidsperspektiv för att få så mycket exponering som möjligt. 

Ta möjligheten att tjäna en slant och hjälpa till med att sprida ett bra budskap!

Vilka är Younity Sweden?

Här nedan kan du läsa mer om vilka vi är och vad vi gör

Var hittar jag mitt Elopage ID?

När du har loggat in på ditt Elopagekonto, klicka då på ”Overview” ( https://elopage.com/publish ) och du hittar ditt ID där.

Vad gör jag när jag har aktiverat min promotionlänk?

Mejla oss på sweden@younity.one så bekräftar vi din anmälan och ser till så att du får det material du behöver för marknadsföringen

Hur tjänar jag min provision?

Provisionen kommer automatiskt in på ditt Elopage konto i realtid, så du kan hålla koll på din försäljning minut för minut.

Hur mycket är min provision?

Din provision är 30 % på varje paket du säljer efter skatt och avgift till Elopage (5%)

Jag ser inte min provision. Varför är det så?

Sålänge du har ett Elopage ID och du har loggat in via denna sida så är du registrerad som affiliate för vår produkt. Partnerskapet och provisionen syns först när det första köpet har gjorts via din marknadsföringslänk. Så det är helt normalt att inte se någon information i Elopage i början. Försäljningen börjar först ett par dagar efter att eventet har startat.

Vad är "clicks" och "views" i statistiken?

Du kan spåra hur många gånger din promotionlänk har klickats på. Genom denna kan du spåra vilka inlägg eller marknadsföringskanaler som har varit mest framgångsrika och fokusera mer på dessa.